Mastercam - Optional
Mastercam

Module optionale

 

Pentru domenii si aplicatii particulare modulele optionale CAD sau CAM optimizeaza procesele specifice de poiectare si programare CAM facandu-le mai usoare, mai rapide si mai profitabile. Mastercam pune la dipozitia utilizatorului un set de asftel de module specializate printre care mentionam:

Translator CAD
Alaturi de translatoarele CAD implementate in Mastercam sunt oferite si o serie de translatoare specifice pentru sisteme CAD: CATIA, Pro/E (PTC Creo), si Unigraphics (UG NX).

Port Expert -Prelucrare Chiulasa
Creaza traiectorii precise si eficiente atat pe model solid cat si pe suprafete pentru prelucrarea chiulasei de motor. Sunt optimizate traiectoriile generate astfel incat se obtine o calitate superioara a suprafetelor prelucrate.

    

 


Blade Expert -Prelucrare Turbine
Puternic, usor de folosit si proiectat sa genereze traiectorii eficiente, continuu, si "netede" pentru prelucrarea rotoarelor si paletelor de turbina este instrumentul ideal pentru cei care lucreaza in acest domeniu. Sunt reduse miscarile inutile si sunt generate traiectorii optime prelucrarilor de degrosare si de finisare a turbinelor.

    

 

 

Arta
Modul specific gravurii si sclupturii artistice permite importul schitelor, imaginilor si fotografiilor direct in mod CAM. Traiectoriile sunt generate automat prin algoritmi specializati care permit transformarea unei banale imagini 2D intr-o frumoasa scluptura 3D.

           

Mai mult la pagina Art

 

 

 

Mastercam Productivity+TM -Crestere Productivitate
Un modul specializat care introduce in programele NC generate cu Mastercam sistemul de masurare Renishaw. Usor de configurat sistemul permite atat verificarea sculelor cat si a reprelor prelucrate in diverse etape ale prelucrarilor si efectuarea corectiilor necesare.

 

 

 

Nesting - Optimizare utilizare semifabricat
Modul pentru repartizarea optima a reperelor pe semifabricat. Se urmareste utilizarea a cat mai putin material cu putinta pentru seturi de repere realizate pe acelasi semifabricat (ex. placa de material)

 

 

Engraving - Gravura
Aduce gravura artistica in domeniul productiei de masa. Gravura in Mastercam va defini o imagine unica de calitate pentru o gama larga de produse. Se pot obtine atat piese artistice cat si repere si matrite deosebite.

 

 

Multe altele
O varietate larga de module suplimentare sunt disponibile, printre care mentionam : Generarea planului de separatie pentru cavitati si miezuri complexe; Proiectarea si crearea automata a electrozilor masivi; Inginerie inversa si conversia norilor de puncte obtinuti prin scanare 3D; Programare prelucrarilor cu roboti industriali, si multe altele.

 

 

 

Module externe

        

 

 

 

 

Inapoi la produse

 

CAD | Frezare | Strunjire | Taiere cu fir | Rutare | Frezare/Strunjire | Expert Elvetian | Noutati | Optionale

 

CNC Software

Acasa | Despre noiContact

22 Hataas str. P.O.B 2182 Kfar Saba, 4442524 Israel
Copyright 2014 NCS Technological Solutions Ltd. All Rights Reserved.