Mastercam - Expert elvetian
Mastercam

Expert Elvetian

Mastercam ofera suport pentru "arena" elvetiana. Prelucrarea in stil elvetian este un cu totul alt joc, in care sunt implicate masini extrem de complexe cu multiple elemente in miscare simultan. Obiectivul Mastercam este de a ajuta utilizatorii sa genereze programe de prelucrare sigure si corecte de fiecare data. Acum poti incepe lucrul cu incredere pe strunguri elvetiene.

“At Tectri, prelucram repere foarte precise si complexe de dimensiuni de pana la 1 mm pentru industria biomedicala, stomatologica, ceasornicarie si aerospatiala. Mastercam - Expert Elvetian ne ofera toate instrumentele necesare pentru incracarea modelelor 3D pentru repere complexe si generarea programelor rapid si eficient.”

Fabien Bouduban, CEO and Owner, Tectri SA, Court, Switzerland


DACA ADUCI CAPABILITATI DE PRELUCRARE ELVETIENE TREBUIE SA TE ASIGURI CA ADUCI SI MASTERCAM CU SUPORTUL TEHNIC SI SERVICEUL AFERENT.

Facem prelucarile complexe mai usoiare.
Mastetrcam este cunoscut in lumea intreaga prin faptul ca face programarea NC mai usoara. De la prelucrari in 2D pana la 5D Mastercam forea posibilitatea de a utiliza o serie intreaga de metode de programare conform stilului fiecarui programator. Masinile cu alimentare automata pun o serie intreaga de provocari sprogramelor CAM. Mastercam - Expert elvetian integreaza peste 30 de ani de experienta in acest domeniu. Suportul in realizarea librariilor de scule si portscule dupa criteriile fiecarui utilizator in parte este un factor important in cresterea eficientei inginerului programator.

Instrumentele de sincronizare optimizeaza prelucrarea in stil elvetian.
Mastercam permite sincronizarea operatiilor multiple rapid, usor, si in deplina siguranta. Metoda de planificare in still Gantt permite sincronizarea si planificarea operatiilor prin simple actiuni drag & drop. Mastercam Expert Elvetian poate gestiona un numar nelimitat de canale si permite sincronizarea fie pe grupuri de scule, fie dupa canale. In functie de criteriul selectat fluxurile de operatii in diagrama Gantt sunt afisate pe coduri de culori.

 

Masinile papusa mobila necesita un set specific de instrumente de programare pentru a efectua prelucrari rapide, eficiente si sigure. Masteracm-Expert elvetian include astfel de instrumente in structura comenzilor.

Simulari complexe pentru siguranta fiecarei aplicatii.
Simularea in Mastercam Expert Elvetian pune la dispozitia utilizatorului un mediu virtual, sigur in care este implementata complet masina utilizata O simulare completa care include toti factorii implicati in procesul de prelucrare (scule, portscule, dipozitive, masina, semifabricat etc) genereaza rezultate corecte prin care programele sunt validate atat din punct de vedere al corectitudinii prelucrarii cat si al verificarii eventualelor coleziuni. Libraria de masini virtuale complet functionale implementate in Mastercam sunt: Tsugami, Citizen, Star, Tornos, Hanwha,si multi alti. Simularea iti permite sa verifici fiecare parte a programarii complexe in orice moment printr-un simplu click (pozitia masinii, pozitia in progarme NC etc) pentru fiecare canal.

 

 

 

 

Inapoi la produse

 

CAD | Frezare | Strunjire | Taiere cu fir | Rutare | Frezare/Strunjire | Swiss Expert | Noutati | Optionale

 

CNC Software

Acasa | Despre noi | Contact

22 Hataas str. P.O.B 2182 Kfar Saba, 4442524 Israel
Copyright © 2014 NCS Technological Solutions Ltd. All Rights Reserved.