Mastercam - Frezare/Strunjire
Mastercam

Frezare/Strunjire

Cel mai utilizat software CAD/CAM din lume la ora actuala ofera solutii de generare a programelor NC pentru mai multe canale pentru comanda masinilor si centrelor de prelucrare Frezare/Strunjire cu mai multi arbori principali.

Programeaza corect, de la inceput, de fiecare data.

“Modulul de Frezare/Strunjire de la Mastercam permite utlizarea la capacitate maxima a masinilor de catre clientii mei.
Sincronizarea programelor prin simple actiuni "drag and drop" si simularea completa a functionarii masinii
in timpul prelucrarii imi ofera increderea in solutia Mastercam Frezare/Strunjire. ”

Jeremy Herron, DBS Solutions, LLC, Taylors, SC


LUCREAZA CU MANDRIE. LUCREAZA CU INCREDERE.

Mastercam Mastercam Frezare/Strunjire simplifica cele mai complexe proiecte.
Mastercam Frezare/Strunjire simplifica programarea celor mai puternice si complexe centre de prelucrare Conceput pentru a integra strategiile de prelucrare prin frezare si strunjire Mastercam Frezare/Strunjire este solutia ideala, tesatat industrial, in care sunt implementate tehnologiile actuale de verificare si coorodonare a prelucrarilor.

 

 


Fluxul de lucru e simplu: Alege masina si Mastercam Frezare/Strunjire genereaza automat setarile necesare pentru trasferul reperelor, definirea planelor de siguranta, definirea semifabricatelor. Urmatorul pas consta in aplicarea strategiilor si sincronizarea acestora, verificarea prin simulare a corectitudinii si sigurantei prelucrarilor si functionarii masinii. Ultimul pas consta in generarea programelor NC prin postprocesare. Modificarile in orice etapa de lucru sunt rapide si usor de efectuat- asa cum programarea CNC ar trebui sa fie. Managerul de sincronizare ofera posibilitatea utilizarii masinii la capacitate maxima.

Solutia Mastercam de Frezare/Strunjire este conceputa in asa maniera incat sa fie usor de utilizat si in acelasi timp sa identifice eventualele coleziuni inainte de prelucrarea reala. In Mastercam Frezare/Strunjire nu sunt limitari pentru numarul de operatii si sincronizari pe care utilizatorul doreste sa le realizeze. Usor de utilizat, Mastercam Frezare/Strunjire, ofera utilizatorului posibilitatea monitorizarii si estimarii timpilor de lucru prin diagrame de tip Gantt.

 

 


Vezi ca este corect. Sti ca este corect.
Verificarea prin simulare iti ofera increderea in ceea ce ai lucrat. Practic rulezi intregul proiect Nc pe masina ta virtuala inainte de a-l incarca pe masina reala. Toate elementele implicate in prelucrare (Masina, scule, portscule SDV-uri, repere si semifabricate) sunt definite virtual si pot fi incarcate si utilizate in mediul industrial virtual cu scopul declarat de a verifica programele NC, de a identifica eventuale coleziuni, de a optimiza procesul de prelucrare prin simulare. In acest mod prelucrarea pe masina reala se va face in deplina siguranta. Un alt mare avantaj consta in posibilitatea de a genera statistici pentru intreg procesul de prelucrare la orice moment se doreste printr-o simpla apasare de buton. .

 

 

 

 

Inapoi la produse

 

CAD | Frezare | Strunjire | Taiere cu fir | Rutare | Mill/Turn | Expert Elvetian | Noutati | Optionale

 

CNC Software

Acasa | Despre noi | Contact

22 Hataas str. P.O.B 2182 Kfar Saba, 4442524 Israel
Copyright © 2014 NCS Technological Solutions Ltd. All Rights Reserved.