Mastercam - Frezare
Mastercam

Frezare

Cel mai utilizat software CAM este acum si cel mai dinamic. Tehnologia Mastercam de Miscare dinamica (Dynamic Motion) scurteaza timpii de prelucreare si concomitent creste durata de viata a sculei aschietoare si a masinii CNC. Frezarea in Mastercam pune la dispozitia utilizatorului o gama larga de comenzi intuitive si simplu de utilizat.

Tehnologia Dynamic Motion reprezinta urmatorul mare pas in prelucrarile CNC. Reprezinta un nou mod de generare a traiectoriilor care are drept obiectiv diminuarea timpilor de lucru si a uzurii sculelor aschietoare si a masinii CNC.

“Tehnologia Dynamic Motion de la Mastercam ne-a permis utilizarea eficienta a masinilor noastre si reducerea timpilor de lucru cu pana la 50%”

Jason Premo, CEO, ADEX Machining Technologies, Greenville, SC


PRELUCRAREA INTELIGENTA SALVEAZA TIMP SI BANI.

Tehnologia Dynamic Motion creste dramatic eficienta masinilor CNC.
Din 2008, Mastercam a inceput implementarea acestei tehnologi. Acest lucru inseamna ca tehnologia este testata si si-a dovedit eficienta in industrie. Traiectoriile generate prin tehnologia Dynamic Motion elimina rapid o cantitate mare de material in timp ce asigura o crestere semnificativa a duratei de viata a sculei aschietoare ceea ce conduce la cresterea profitului. Suna incredibil, nu-i asa? Dar, ca lideri pe piata, am testat tehnologia Dynamic Motion aproape in orice conditii si stiluri de lucru din intreaga lume. Functioneaza!

Mastercam este cel mai utilizat software CAM din lume.
Acesta inseamna cateva lucruri foarte bune.
Primul - Exista un numar foarte mare de ingineri deja formati si experimentati in Mastercam potentiali angajati pentru firma dumneavoastra. Ingineri specializati, experimentati si certificati ca si programatori in Mastercam genereaza o forta de munca greu de egalat de companii concurente.
In al doilea rand, suntem testati in industrie. Inginerii din echipa de suport tehnic sunt tot timpul in contact cu clientii si vin cu solutii de imbunatatire constanta a Mastercam. Acest lucru face ca Mastercam sa fie un partener pe termen lung pentru orice companie.

Nu in ultimul rand Mastercam este fexibil si se dezvolta continuu.
Modulele de frezare Mastercam ofera solutii optime pentru aproape orice provocare CNC, - 2D, 3D, sau prelucrari multiaxe. Indiferent de domeniul de activitate al clientilor companiei dumneavoastra fie industria auto, aerospatiala, medicala, sau produse de larg consum, energetica, sau industria grea, Mastercam va ajuta sa indepliniti cu succces cerintele acestora.

Functiile si tipurile de traiectorii implementate in comenzile Mastercam ofera utilizatorului mai multe solutii pentru generarea fisierelor NC optime. Odata traiectoriile generate si tehnologia stabilita, indiferent de complexitate, orice modificare intervenita va avea ca efect actualizarea automata fara a fi nevoie sa se reia de la inceput. Se pot construi de asemeni librari cu tehnologii de prelucrare preferate. Practic se alege orice tehnologie se doreste din librarie si se aplica pe modelul CAD. Mastercam va actualiza si plia tehnologia pe noul model. Deoarece frezarea in Mastercam este integrata complet cu modulul CAD este foarte rapida, usoara si eficienta. Acesta este modul in care programarea ar trebui sa fie.

Algoritmii Mastercam permit efectuarea eficienta a schimbarilor fara a incetini modul de lucru Actualizarea semifabricatului, verificarea traiectoriile, si simularea prelucrarii in Mastercam permite realizarea proiectelor in deplina siguranta. Noul mod de organizare a sculelor permite realizarea si gestionarea subansamblurilor scula-portscula.

 

 

Frezare 2D


Frezare 3D

Frezare Multiaxe

 

 

 

 

 

 

Inapoi la produse

 

CAD | Frezare | Strunjire | Taiere cu fir | Rutare | Frezare/Strunjire | Expert Elvetian | Noutati | Optionale

 

CNC Software

Acasa | Despre noi | Contact

22 Hataas str. P.O.B 2182 Kfar Saba, 4442524 Israel
Copyright © 2014 NCS Technological Solutions Ltd. All Rights Reserved.