Mastercam - Router
Mastercam

Rutare

Cel mai utilizat software CAD-CAM din lume este acum si cel mai dinamic. Tehnologia Dynamic motion (miscare dinamica) integrata in Mastercam creste productivitatea prin diminuarea timpilor de lucru si cresterea duratei de viata a sculelor si scaderii uzurii masinii unelte.
Mastercam Router ofera utilizatorului multiple posibilitati de prelucrare si in acelasi timp este simplu de utilizat.

“Mastercam este un software execelent pentru o fabrica specializata ca a noastra.”
Livio Passalent, President, Crescent Cabinet Company, Ltd., Ontario, Canada


INTELEGEM LEMNUL SI COMPOZITELE

Flexibil si extensibil
Mastercam Router ofera utilizatoriului solutii specializate de la 2D la 5D pentru prelucrarea materialelor lemnoase si a materialelor compozite

Odata tehnologia pentru un reper programata in Mastercam, indiferent de gradul de complexitate, orice element al acesteia poate fi modificat foarte rapid. Actualizarile traiectoriilor se realizeaza in mod automat fara a incetini procesul de lucru. Se pot defini librarii de tehnologii pentru strategiile preferate. Acestea se pot aplica ulterior claselor de repere printr-o simpla apasare de buton.

Tehnologia mastercam "Dynamic motion" nu numai ca reduce extinde durata de viata a sculelor dar si ajuta la eliminarea factorilor care genereaza uzura acestora. Generarea automata a tehnologiei de prelucrare creste productivitatea inginerului programator si in acelasi timp simplifica modul de lucru in Mastercam pentru prelucrarea placilor din lemn si compozit.

Modulul Mastercam Router mai include cicluri de gaurire specializate si capete agregat.


 

 

Un pachet robust de functii de prelucrare puternice.
Mastercam poate realiza prelucrarile in 2.5D de la cele simple la cele mai complexe. Mastercam Router are incluse functii pornind de la conturari, prelucrarea cavitatilor si a alezajelor pana la recunoasterea entitatilor modelelor soilide si generarea automata prelucrarilor.

Pentru prelucrari 3D, Mastercam Router genereaza degrosari si finisari eficiente, incluzand functii de "curatare" automata.

Interfata Mastercam pentru prelucrari complexe cu mai multe axe NC este surprinzator de simpla si intuitiva. Acest lucru permite trecerea facila de la prelucrai clasice 2D si 3D la prelucrari complexe multixae (4D si 5D.) Mastercam ofera programatorului controlul complet al celor trei elemente care definesc o prelucrare multiaxe, si anume: tipul de traiectorii, pozitia relativa scula-semifabricat, si evitarea coleziunilor.


Tehnologia Mastercam de optimizare a distributiei reperelor pe semifabricate precum si a traiectoriilor de prelucrare (asa numitul "nesting") contribuie la cresterea profitului si a randamentului utilizarii semifabricatelor.

 

 

 

 

 

Inapoi la produse

 

CAD | Frezare | Strunjire | Taiere cu fir | Router | Frezare/Strunjire | Expert Elvetian | Noutati | Optionale

 

CNC Software

Acasa | Despre noi | Contact

22 Hataas str. P.O.B 2182 Kfar Saba, 4442524 Israel
Copyright © 2014 NCS Technological Solutions Ltd. All Rights Reserved.